Freelance konsulent

Er du selvstændig udviklingskonsulent, som kunne tænke sig at blive en del af et større set-up, bl.a. med et attraktivt freelancer program, mulighed for at indgå i større projekter, få adgang til virksomheder du måske ikke selv kan skabe åbningen til, så lad os høre fra dig.

STRONGIT har gennem årerne opbygget et velfungerende Freelance koncept, hvor der både er fokus på faglig udvikling samt sociale aspekter. Vi kan altid bruge dig, såfremt du:

  • Skiller dig positivt ud blandt mængden inden for dit fagområde.
  • Trives med en, til tider, hektisk arbejdsdag.
  • Ønsker at blive en del af en dynamisk virksomhed
  • Høj grad af mobilitet
  • Sympatisk og tillidsvækkende person
  • Mange års erfaring med R&D
  • Kan være seriøs, når det kræves og sjov når der er plads

Hvad siger konsulenterne?

Jeg er super glad for mit samarbejde med STRONGIT, fordi jeg som konsulent er i lige så stor fokus, som kunden er. Der bliver sørget for at jeg har det godt, og at jeg har opgaver, som både interessere mig, og som passer til mine kompetencer.

Freelance livet kan i nogen grad være ensomt, men STRONGIT inviterer ofte til middage og biograf ture, som gør at man kommer tæt på sine konsulent-kollegaer og får indblik i hvilke spændende opgaver de har. Det giver et sammenhold, som jeg ikke har oplevet før.

André S. Kock, Freelancer


Har arbejdet sammen med STRONGIT i mere end 2 år nu, og oplever en meget energisk og seriøs behandling af opgaver, der matcher ens kompetencer fuldt ud. Der er ikke langt fra kontakt til kontrakt.

STRONGIT afholder regelmæssige "træf" for freelancere, hvor der er lejlighed til både hygge og faglig snak omkring en god middag.

STRONGIT benytter endvidere sit lokalkendskab til at hjælpe freelancere med eksempelvis indkvartering og andre lavpraktiske nødvendigheder.

Brian Thomsen, Senior Hardware konsulent


Det at hjælpe hinanden så 1+1 bliver til 3 er mega sjovt og så giver det en god team spirit. At få lov til at arbejde med de nyeste teknologier i forskellige kundeprojekter gør at man hele tiden er med helt fremme, hvor teknologien rykker. At kunne arbejde i en afslappende atmosfære hvor der er plads til jokes selvom der arbejdes effektivt, gør arbejdsdagen sjovere hos STRONGIT. At der hele tiden er opbakning til at vi gør alt for at have tilfredse kunder og at STRONGIT ikke vil lægge navn til at kvaliteten ikke er i top passer rigtig godt overens med min personlighed og gør dagen sjovere.

Vi mødes jævnligt med de andre konsulenter i de områder man arbejder i til sociale arrangementer og da er det dejligt at lære de andre kollegaer at kende fra en anden side end kun den tekniske.

Hans Skytt Steffensen, Senior Software Konsulent


Hos STRONGIT får jeg udfordring og støtte til at udvikle mig, både på det tekniske og det personlige plan.

De sociale arrangementer spiller en stor rolle, da man som konsulent ofte er på egne ben hos kunderne.

Det er svært for mig at sætte ord på, men der er mere respekt for den enkelte, end jeg har oplevet i andre firmaer.

Esben Ravnholt Ovesen, Senior Konsulent