StrongIT (3 of 58).jpg

Get2gether, Ballerup d. 10/5, IoT – hvad med sikkerheden?

STRONGIT inviterer dig hermed til det første ”Get2gether” arrangement på Sjælland i 2017.  Her får du mulighed for, at mødes med mange andre konsulenter og samtidig høre et super spændende foredrag omkring sikkerhed i forbindelse med IoT (Internet of Things).

Aftenens indlægsholder er Jan Kaastrup, CTO og partner hos CSIS Security Group. Jan er en af de mest brugte sikkerhedseksperter i Danmark og citeres ofte i aviser og net medier, lige  som Jan ofte har udtalt sig på TV. Desuden er Jan blandt de få som er udvalgt som rådgiver i  European Cybercrime Centre´s (EC3) Advisory Group under Europol. Der er derfor ingen tvivl om, at Jan er en kapacitet inden for it-sikkerhed og Jan formår at formidle det ofte meget tekniske emne på en utrolig spændende måde.

Aftenens emne er sikkerhed i forbindelse med IoT. Størstedelen af de private husstande tager IP baserede apparater ind i deres husstand uden, at sikre dem ordentligt og dette udgøre en stigende sikkerhedsrisiko. Spørgsmålet er så om den samme trend gælder for virksomheder? Ifølge en nylig Gartner, forventes antallet af IoT apparater, at eksplodere og nå næsten 21 mia i 2020. Dette skal man ikke tage let på, idet mange apparater er baseret på ny teknologi og kan udgøre adskillige risici, primært relateret til det store antal.

Præsentationen vil kaste lys på hvilken tilstand IoT har i relation til sikkerhed og demonstrere hvorfor det kan udgøre en fare for virksomheder og private husstande.

Arrangementet er gratis og afholdes den 10. maj kl. 17-21 i Ballerup og denne invitation er sendt til alle de dygtige konsulenter som STRONGIT har i sit netværk på Sjælland. Sandsynligheden for, at du møder én du kender i forvejen er derfor ganske stor. 

Vi tør godt love dig, at du ikke kommer til at kede dig den aften! I løbet af aftenen byder STRONGIT på lidt at spise og drikke. Vi glæder os til en hyggelig og spændende aften. 

Tidspunkt: 10. maj 2017, kl. 17-21
Tilmelding: Gratis, konsulent@strongit.dk (Deadline: 5. maj 2017)
Sted: World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup

Agenda:
Kl. 17:00: Velkommen
Kl. 17:15: Foredrag 1. del.
• Trends indenfor IoT-sikkerhed
• Live hacking
Kl. 18.15: STRONGIT byde på lidt at spise og drikke 
Kl. 18.45: Foredrag 2. del 
• Case studies
• Opportunities
Kl. 19.45 Hygge og socialt samvær
Kl. 21.00 Slut

Hent hele invitationen klik her (PDF)