CHW billede..jpg

STRONGIT øger salgsstyrken på Sjælland

STRONGIT er i kraftig vækst og udvider salgsafdelingen på trods at Covid-19

STRONGIT er i kraftig vækst og udvider salgsafdelingen på trods at Covid-19

STRONGIT har de seneste år oplevet en kraftig vækst i hele landet. Selvom Covid-19 har huseret i det meste af 2020, så har STRONGIT alligevel haft vind i sejlene og har formået at udvide kundeporteføljen betragteligt. Udover tilgang af nye kunder er det også lykkedes at udvide paletten af konsulentydelser, hvorfor samarbejdet med eksisterende kunder også er udvidet.

 

Som resultat af denne vækst har vi valgt at udvide salgsstyrken i Ballerup afdelingen. Pr. 1. januar 2021 har vi ansat Claus Højgaard Wollemann som Sales Manager på Sjælland udtaler Jesper Molin, General Manager.

Claus får ansvaret for salg af firmaets konsulentydelser på Sjælland i tæt samarbejde med Jesper Molin.

 

Senest har Claus Højgaard Wollemann arbejdet i 4 år som Sales Manager hos TekPartner, der er et konkurrerende udviklingshus. Endvidere har Claus mere end 20 års salgserfaring af kommunikations løsninger med stillinger som chefkonsulent og Key Account Manager i både danske og udenlandske selskaber.

Vi er sikker på, at Claus har de rette kompetencer til at se muligheder og skabe konstruktive konsulent løsninger til nye og eksisterende kunder.

STRONGIT byder Claus Højgaard Wollemann hjerteligt velkommen.