CPH.jpg

STRONGIT styrker salgsfunktionen i Ballerup

STRONGIT styrker salgsfunktionen i Ballerup

STRONGIT har pr. 3. februar 2020 ansat Carsten Pilsgaard Hansen (47) som Sales Manager i Ballerup. Carstens primære opgave vil være at udvide salgsaktiviteterne på Sjælland i tæt samarbejde med Jesper Molin. STRONGIT har gennem de seneste år fået skabt et omfattende og stadig voksende kundegrundlag i Hovedstadsområdet og dette er bl.a. en medvirkende til at udvide salgsstaben.

Carsten Pilsgaard Hansen kommer fra en stilling hos Danfysik, hvor han gennem mange år har arbejdet med både projektledelse samt salg. Han har en bred viden om HW-udvikling og projektledelse blandt andet til rumfart og kommercielle produkter i headset markedet.

Gennem de seneste 7 år er dette fundament blevet suppleret med stor salgserfaring og været en væsentlig drivkraft bag den vækst Danfysik har oplevet de sidste år på strømforsyningsmarkedet.

Carsten Pilsgaard Hansen er uddannet civilingeniør(elektronik) og har, qua sit virke med HW området samt omfattende projektledelse erfaring, et perfekt grundlag til at forstå de udfordringer STRONGITs kunder måtte have.

Privat er Carsten i fast forhold og far til 2 store børn på 18 og 14år. Når der ikke arbejdes går tiden med kitesurfing, mountainbike og hygge med familien.