StrongIT (52 of 58).jpg

Teknologiservicevirksomheden Etteplan opkøber danske STRONGIT ApS

Teknologiservicevirksomheden Etteplan opkøber danske STRONGIT ApS


Etteplan, en profitabelt voksende teknologiservicevirksomhed, der betjener verdens førende industrivirksomheder, styrker sin markedsposition i Danmark ved at opkøbe STRONGIT, der fokuserer på produktudviklingsløsninger. Opkøbet markerer en fortsættelse af Etteplans strategiske vækstrejse, da det supplerer vores ekspertise og udvider vores internationale aktiviteter yderligere. STRONGIT beskæftiger et team af 13 højt kvalificerede ingeniører og et stort netværk af omkring 70 freelancere, der arbejder på tværs af København, Århus og Gråsten. I 2023 lå STRONGITs omsætning på ca. 13 millioner euro.
"Vi er glade for at byde STRONGIT velkommen i Etteplan-familien. STRONGITs omfattende konsulentkompetencer inden for produktdesign, softwareudvikling og indlejrede løsninger styrker Etteplans position i Danmark. STRONGIT har en omfattende kundebase og betjener en bred vifte af danske industrivirksomheder. Sammen kan vi skabe mere værdi for vores kunder i Danmark. Opkøbet udvider desuden vores kundebase og skaber nye vækstmuligheder i Danmark," siger Tero Leppänen, Etteplans Senior Vice President for Software and Embedded Solutions.
Købet vil udvide Etteplans geografiske dækning i det sydlige og nordlige Jylland udover den eksisterende afdeling i København.
"STRONGIT er begejstrede for at blive en del af Etteplan. Som en integreret del af en større international virksomhed er vi ivrige efter at opdage det potentiale og den kollektive værdi, vi kan tilbyde vores kunder. Med adgang til Etteplans globale serviceløsninger og kapaciteter kan vores kunder nu få en endnu bredere vifte af fordele. Ved at slå kræfterne sammen kan vi tilbyde en bredere vifte af tjenester til vores eksisterende kunder og udvide kundebasen yderligere," siger Peter Eberle, CEO for STRONGIT ApS.
STRONGIT bliver en del af Etteplans serviceområde Software and Embedded Solutions. Peter Eberle vil fortsætte med at lede STRONGIT og vil også påtage sig ansvaret som landechef for Etteplan Danmark. I sin nye rolle vil Eberle rapportere til SVP, Software and Embedded Solutions, Tero Leppänen.

For mere information
Outi Torniainen, SVP, Communications and Marketing, Etteplan, +358 10 307 3302
Tero Leppänen, SVP, Software and Embedded Solutions, Etteplan, +358 40 595 5238
Peter Eberle, CEO, STRONGIT ApS, landechef for Etteplan Danmark +45 40 14 15 30

Kort om Etteplan

Vi er en hurtigt voksende teknologisk servicevirksomhed med speciale i software og integrerede løsninger, tekniske løsninger og tekniske kommunikationsløsninger. Vi er i front inden for ingeniørbranchen, og vi adskiller os fra andre takket være vores eksperters omfattende viden og erfaring. Vores kunder inkluderer verdensførende virksomheder inden for produktionsbranchen. Vi hjælper dem med at skabe en bedre verden vha. ingeniørteknik, innovation og digitalisering.
Etteplan har været førende inden for designområdet siden 1983. I 2022 havde vi en omsætning på ca. 350,2 millioner EUR. Virksomheden har i øjeblikket over 4.000 fagfolk i Finland, Sverige, Holland, Tyskland, Polen, Danmark og Kina. Etteplans aktier er noteret på Nasdaq Helsinki Ltd under tickeren ETTE. www.etteplan.com